Tornin lyömätön sijainti, uniikki tunnelma ja neljä rauhallista kabinettia (2-36 hengelle) tarjoavat laadukkaat puitteet kokouksille, lounasneuvotteluille, merkkipäiville ja juhlille.

O'Malley'sin alakerran Loungessa pistät pystyyn hauskat illanistujaiset tai rennon kokouksen, jossa kravatin voi jättää suosiolla narikkaan.

Lounge on kaksiosainen tila, johon johtaa oma sisäänkäynti Tornin Pihalta.
Rentoon illanviettoon järjestät helposti ohjelmaa tilaamalla esimerkiksi Tornin baarimestarin pitämään vieraillesi mojitokoulun!

Hotelli Tornin kabinetteja voi varata Helsingin Sokos Hotellien myyntipalvelusta, puh. 020-1234 800 tai email: ravintolamyyntisokfi

 

 

 

teatteri

luokka

U-pöytä

Dipl.

m2

O'Malley's Lounge

-

-

-

-

65


Mojitokoulu 

Tule oppimaan mojiton teon salat Tornin baarimestareiden opastuksella!
Kahden tunnin opintojen myötä tutustut sekä perinteisen mojiton että sen trendikkäiden variaatioiden valmistukseen. Koulu ei ole pelkkää luentoa, vaan vapaaehtoiset koululaiset pääsevät myös itse harjoittelemaan tämän suositun drinkin valmistamista.

Mojitokoulu on myös hauska ohjelmanumero illan alkajaisiksi O'Malley'sin Loungessa. Niin työporukan virkistyspäivään kuin kavereiden kesken illanviettoon!
 
Hinta:
50€ / henkilö

Henkilömäärä:
10-25

Varaukset ja tiedustelut:
ravintolamyyntisokfi / puh: 020 1234 800


Olutkoulu

Tornin baarimestarin opastuksella perehdyt eri oluttyyppeihin, kuulet oluen historiasta, opit laskemaan olutta oikeaoppisesti sekä tietenkin pääset maistamaan eri oluita ja analysoimaan näiden makuja.

Kahden tunnin mittainen olutkoulu sopii mainiosti niin oluesta kiinnostuneen työporukan illanviettoon kuin hauskanpitoon kavereiden kesken!

Hinta:
30€ / henkilö

Henkilömäärä:
6-15

Varaukset ja tiedustelut:
ravintolamyyntisokfi / puh: 020 1234 800