Kuinka kauan olet työskennellyt Tornissa ja mitä kuuluu toimenkuvaasi? 
Olen työskennellyt Tornin vastaanotossa noin 1,5 vuotta. Työni on hyvin monipuolista, tärkeimpänä tietysti asiakaspalvelu. Vastaanotto toimii myös linkkinä talon eri osastojen välillä, joten toimenkuvaan kuuluu olennaisesti myös yhteistyö Tornin ravintoloiden, baarien ja kerroshoidon kanssa.


Kuinka Tornissa näkyy suomalaisuus, kuinka kansainvälisyys?
Mielestäni Tornissa yhdistyvät mielenkiintoisesti sekä suomalaisuus että kansainvälisyys. Suomalaisuus näkyy esimerkiksi ravintolan ruokalistalla sekä ympäri taloa sijaitsevissa suomalaisten taiteilijoiden ja suunnittelijoiden luomissa teoksissa. Toisaalta Tornin yleisilme on mielestäni hyvin kansainvälinen ja ei kovinkaan tyypillisen suomalainen. Monet asiakkaat pitävätkin Tornia pienoismallina New Yorkin boutique-hotelleista. Lisäksi meillä käy paljon asiakkaita eri puolilta maailmaa, mikä tietysti myös tuo tuulahduksen kansainvälistä ilmapiiriä.


Mikä saa asiakkaat palaamaan Torniin, mistä tulee asiakkailta eniten kiitosta?

Tornin henkilökunta saa jatkuvasti kiitosta asiakkailta ja tuntuu että asiakkaamme osaavat arvostaa  meidän hienoa palvelun tasoa. Pidämme aina hyvää huolta asiakkaidemme viihtyvyydestä ja kai tämä onkin se joka saa asiakkaat palaamaan Torniin.


Mitkä ovat Tornin vahvuudet verrattuna muihin Helsingin hotelleihin?

Ehdottomasti ainakin ainutlaatuinen historiamme! Takavuosien tapahtumat valvontakomissioineen kiinnostaa hyvin monia. Lisäksi erotumme muista hotelleista persoonallisuudellamme ja mielenkiintoisella tyylillämme, jonka kruunaa meidän uniikkiravintolaamme.


Mieleenpainuvimmat tapahtumat/vieraat?
Tietysti erilaiset erikoisteemat ja tapahtumat talossa elävöittävät arkea mukavasti. Päällimmäiseksi mieleeni muistuu viime syksyllä järjestetty design-viikko. Kyseisen viikon aikana Fredrikinkadulla sijaitseva designliike Asuna saapui vieraaksemme hotellin vastaanottoon, jossa he esittelivät ja myivät kauniita luomuksiaan. Lisäksi koko henkilökunta sai käyttöönsä Lustwearin paitoja, joita sitten käytettiin työpaitoina. Se oli piristävää ja tyylikästä! Seuraavaksi odotan innolla lokakuussa alkavaa New York Spices -teemaa, jonka aikana Tornista tulee kuin pieni osa isoa omenaa.