Vuonna 2010 päivittäin

Tervetuloa desing ostoksille! Design District on luovien tekijöiden keskittymä Helsingin sydämessä. Se on alue ja mielentila, täynnä mielenkiintoisia ajatuksia. Designkortteli on palanen Helsinkiä: 25 katua ja 180 pistettä kartalla koruntekijöistä baarinpitäjiin, gallerioista vaateliikkeisiin ja suunnittelutoimistoista hotelleihin. Alueen keskus on kaupunginosien risteyskohdassa oleva Diana-puisto. Sen ympäriltä Designkortteli ulottuu Kaartinkaupungin, Kampin, Punavuoren ja Ullanlinnan suuntaan. Niin koti- kuin ulkomaalaisillekin turisteille Design District merkitsee uutta koettavaa Helsingissä.

Alk. 85 €/hlö/vrk/2 hh:ssa

Sis. majoituksen Tornin huipun huoneessa (h1 tai h2), näköala ja lasikylpyhuone! Ostoetuja Design Districtin liikkeisiin. Design Forumin lahja: Design Yearbook Finland, aamiainen tarjoiltuna huoneeseen. 
Vuonna 2010 pe-su, kesäaikana päivittäin

Kauniit, kansallisromanttiset luxushuoneet perinteisessä Tornissa takaavat ikimuistoisen hääyön, jonne on mukava palata vuosittaisen merkkipäivän yhteydessä uudelleen muistelemaan ja tunnelmoimaan. Aitoa samppanjaa, hemmottelukylpy ja huoneaamiainen!

Alk. 361€/2 hlöä/vrk/2 hh:ssa
Vuonna 2010 pe-su, kesäaikana päivittäin

Kyllikin kiinteistön (1903)kansallisromanttinen tunnelma tai uudemman aikakauden (1931) art deco -sviitti takaa ikimuistoisen hääyön, jonne on mukava palata vuosittaisen merkkipäivän yhteydessä uudelleen muistelemaan ja tunnelmoimaan. Kaikki huoneet ovat uudistettuja ajan henkeen. Aitoa samppanjaa, hemmottelukylpy ja huoneaamiainen!

Alk. 236€/2 hlöä/vrk/2 hh:ssa


Varaa haluamasi Torni-majoituspaketti sokos.hotels@sok.fi