Kuinka kauan olet työskennellyt Tornissa ja mitä kuuluu toimenkuvaasi?

Olen toiminut Mällin isäntänä 1.6.2007 alkaen. Toimenkuvaani kuuluu kehittää ja ideoida O`Malley´sin toimintaa, sekä huolehtia henkilökunnan ja asiakkaiden hyvinvoinnista. Järjestämme muun muassa teemailtoja, kanta-asiakastapahtumia ja tuotemaistiaisia. Lisäksi ylläpidän tuotevalikoimaa, ja huolehdin että se on mielenkiintoinen, monipuolinen ja liikeidean mukainen.

Kuinka paljon irlantilaisuutta keskivertosuomalaisessa on?
Perussuomalainen ei paljon irish-bobista eroa... Paitsi ehkä alkuun vaivaa pieni ujous verrattuna irlantilaisiin. Ilmasto on melkein yhtä kehno kuin Irlannissa, joten se on mainio puheenaihe - ja tietenkin oluttuopin ääressä.

Mikä vetää oluesta nauttijan irlantilaisen oluen pariin?
Ensinnäkin, on vaikeaa saada irlantilaisia oluita Suomeen. Merkkejä on vain muutamia. Irlantihan tunnetaan Guinnesin kotimaana - "mustaa kultaa" juodaankin eniten. Monia musta väri ja paksulta ohrapuurolta näyttävä koostumus voi aluksi oudoksuttaa - mutta Guinnessia maistettuaan vie samettinen pehmeys oluenjuojan mennessään! Irlantilaiset alet ovat usein kermaisia, raikkaan hedelmäisiä seurusteluoluita. Lisäksi niissä on yleensä hieman vähemmän alkoholia, kuin keskioluessa - joten tuopponen, jos toinenkin raskaan työpäivän jälkeen ei ole yhtään pahasta.

Mikä on O'Malley'sin tilatuin tuote, onko irkkuoluissa trendejä?
O`Malley´ssä juodaan eniten olutta, paljon erikoisoluita jotka tulevat pääsääntöisesti Brittein saarilta ja Irlannista. Eniten juodaan Guinnessia ja belgialaista Stella Artoisia. Ruoka-annoksista suosituin on Mällin legendaarinen Fish & Chips -annos.

Mikä on parasta työssäsi?
Parasta työssäni on olla tiskin takana ja jutustella asiakkaiden kanssa oluista ja päivän tapahtumista. Tuttujen asiakkaiden ja kanta-asiakkaiden kanssa on mukavaa seurustella. O`Malley´s on tavallaan olohuone, jossa niin tutut kuin vieraatkin tapaavat kohdata toisiaan. O`Malley´ssä käy paljon ulkomaalaisia asiakkaita ja hotellin asiakkaita. On mukavaa kuin pitkin baaritiskiä kantautuu kielien sekamelskaa, ja kun ulkomaalaiset kyselevät mitä meillä juodaan ja syödään.