Vuoden 1980 toukokuussa Torni suljettiin täydellisen saneerauksen ajaksi ja avattiin vasta syksyllä 1981. Saneerauksen yhteydessä Torniin liitettiin Kalevankadun seuraava kiinteistö As Oy Kyllikki, johon rakennettiin 50 hotellihuonetta, saunaosasto ja irlantilaistyyppinen Pub O’Malleys’ sekä sisäpihan kesäterassi. Suomen ensimmäinen irlantilainen pub.

Irlannissa sanalla "craic" tarkoitetaan hauskanpitoa, yleensä tuopillisen ja tunnelmaan sopivan musiikin ääressä. Craicin makuun pääset O'Malley'sin pöydissä, joissa tuoksuu olut ja kuplii ilo. Irlantilaisuudelle ominainen eloisa ja sydämellinen ilmapiiri on käsin kosketeltavaa.

Kattavaa olutvalikoimaa säestävät herkulliset antimet, tunnetuimpana pienimuotoiseksi klassikoksi muodostunut Fish & Chips. Vihreän saaren kulttuuri paitsi maistuu, myös kuuluu - tuopillisen kumoamista säestävät irlantilainen musiikki ja viikoittaiset jamit.

O'Malley'sin tunnelmassa vakiolausahdus "Otetaan vielä yhdet" tekee mieli sanoa useammin kuin kerran.


Kokouksiin ja isomman porukan illanistujaisiin kaikenkattavat puitteet tarjoaa O'Malleys'in alakerrasta löytyvä Cellar & Lounge Bar. Maksimissaan 50 henkeä vetävä tila on oiva kohde rennoille yksityistilaisuuksille.
Katso tarkemmat tiedot Loungesta
.