År 2010 dagligen 

Välkommen att shoppa! Design District är en mötesplats för kreativa människor i hjärtat av Helsingfors. Det är ett område och en sinnesstämning, full med spännande tankar. Designkvarteret är en del av Helsingfors: det består av 25 gator och 170 medlemmar – allt från smyckestillverkare till barägare, från gallerier till klädbutiker och från arkitektbyråer till hotell. Design Districts hjärta är Dianaparken där stadsdelarna Gardesstaden, Kampen, Rödbergen och Ulrikasborg korsar varandra. Designkvarteret bjuder alltid på någonting nytt för inhemska och utländska besökare. 

Från 85 €/person/dygn/dubbelrum

Övernattning i översta våningen av hotell Torni (r1 eller r2) med en fin utsikt och ett glasbadrum! Frukost som serveras i rummet och boken Design Yearbook Helsinki ingår i priset.
2010 fre-sö, dagligen på sommartid

Vackra och noggrant renoverade nationalromantiska lyxrum i det anrika Torni garanterar en oförglömlig bröllopsnatt. Återvänd årligen för att fira bröllopsdagen och ha det mysigt tillsammans. Äkta champagne, ett avkopplande bad och frukost som serveras i rummet!

Från 361 €/2 personer/dygn/dubbelrum
2009 fre-sö, dagligen på sommartid

Kyllikkis nationalromantiska stämning från sekelskiftet eller 30-talets lite modernare art deco-svit garanterar en oförglömlig bröllopsnatt. Återvänd årligen för att fira bröllopsdagen och ha det mysigt tillsammans. Alla rum har renoverats 2004–2005. Äkta champagne, ett avkopplande bad och frukost som serveras i rummet!

Från 236 €/2 personer/dygn/dubbelrum


Boka ditt övernattningspaket på: sokos.hotels@sok.fi