Tornin sisustus heijastelee rakennusaikakauttaan - funktionalismi, jugend ja art deco ovat vahvasti esillä niin käytävillä kuin huoneissakin. Sisustuslähtökohdaksi on valikoitunut rakennusaikakauden taidesuuntaus, suprematismi, ja tunnelman luovat tyylituntomerkit on otettu funkisajasta. 

Art decoa ja jugendia henkivät Suitet sekä Standard- ja Superior-huoneet tarjoavat tyylikkäät puitteet yöunille. Funktionalismi antaa oman mausteensa huipun näköalahuoneisiin.Tornin kerrokset 1-5 on kalustettu varta vasten Torniin suunnitelluilla, tummanharmaiksi petsatuilla koivukalusteilla, villahuopakankaalla verhoilluilla sohvilla, nojatuoleilla ja divaaneilla. Kaluste- ja valaisinvalinnoissa on muutamia funkisaikakauden klassikoita, kuten Mart Stamin suunnittelema työtuoli sekä Pierre Chareaun pöytä- ja jalkavalaisimet. Sisääntulotilojen Wassily-tuolit ja pöydät ovat Marcel Breuerin suunnittelemia.
 
Huoneiden väripilkkuja ovat kirkkaanväriset pikkupeitteet, huovat ja tyynyt sekä valaisimet. Nämä antavat hyvin tilaa taiteelle, teoksille jotka ovat pääasiassa tulleet Ateljee Barin näyttelyiden kautta. 

Torniosan avarissa ja läpikuultavissa näköalahuoneissa on kylpyhuoneet liitetty kirkkailla lasiseinillä huoneen jatkoksi. Perinteisistä verhoratkaisuista on luovuttu, suuret peilipinnat jatkavat tilaa ja maisema toistuu.  

Kylpyhuoneet on rakennettu kokonaan suprematismin luojan, venäläisen Kasimir Malevitsin teoksen Red Square ympärille.Tornin päärakennukseen myöhemmin liitetty, jugendin hengessä entisöity Kyllikki on kansallisromanttisen, kalevalaishenkisen aikakauden tuote. Vuonna 1903 valmistuneen Kyllikin edustama jugend oli kokonaisvaltainen taidetyyli, joka Suomessa sai oman kansallisen erikoisleimansa. Siitä tuli ensimmäinen itsenäisesti syntynyt taide- ja designtyyli, josta käsite suomalainen design sai alkunsa.

Kyllikin huoneiden seinät on koristemaalattu kiinteistöstä löytyviä luonnonaiheita mukaillen. Rakennuksen värimaailma perustuu aikakaudelle tyypillisiin väreihin, viininpunaisen ja metsänvihreän sävyjä noudattaen. Kaluste- ja valaisinmuotoilu on mukautettu jugendin ja kansallisromantiikan henkeen. Talon kaikki työtuolit ovat Eliel Saarisen käsialaa, sviittien House-collection- ja Huvila-kalusteet ovat myös Saarisen suunnittelemia. Luxus-huoneiden kattokruunut ovat aitoja jugend-aikaisia antiikkikruunuja, perushuoneiden pallovalaisimet ovat W. Brandin suunnittelemat.