På hotell Torni har använts tre olika inredningsstilar som kan ses i hotellets korridorer och i själva hotellrum: art deco, jugend och funkis. Utgångspunkten för inredningen har varit den dåtida konstinriktningen suprematism. De stämningsskapande stilelementen representerar funkis.

Suite- samt Standard- och Superior-rum har inretts i art deco- och jugendstilen. En god nattsömn är garanterad. Funktionalism har satt sin prägel på rummen i de översta våningarna.
Våningarna 1–5 har inretts med björkmöbler betsade i en mörkgrå ton och specialdesignade för hotell Torni. Soffor, länstolar och divaner är klädda i yllefilt. Bland möbler och lampor finns några funkisklassiker, t.ex. en arbetsstol av Mart Stam samt bords- och golvlampor av Pierre Chareau. Wassily-stolar och -bord i entrén är av Marcel Breuer.

Små filtar, kuddar och lampor i skära och glada färger är ljusglimtar i rummen. De ger tillräckligt utrymme för konst som hittat sin väg till hotellrummen via olika utställningar i Ateljee Bar.

I de översta våningarnas luftiga och ljusa rum med utsikt har badrummen separeras från sovrummet med en genomskinlig glasvägg. Stora spegelytor framhäver intrycket av rymd och gör att rummen ser större ut.

Den ryska konstnären Kasimir Malevitjs, suprematismens faders, kända verk Red Square kan förnimmas i badrummens inredning.Jugendhuset Kyllikki som senare införlivades med Tornis huvudbyggnad är en nationalromantisk byggnad i äkta Kalevala-anda. Kyllikki uppfördes år 1903 och representerar jugend, en mycket kännetecknande konststil som fick sin egen nationell särprägel i Finland. Den blev den första konst- och designstilen i den nya självständiga nationen och utmärkte början till begreppet ”finsk design”.

Väggarna i Kyllikki är dekorerade med olika naturmotiv som fastigheten gett inspiration till. Färgskalan följer tidstypiska färger: mörkrött och skogsgrönt. Också möbler och lampor följer den jugend- och nationalromantiska stilen. Alla arbetsstolar i huset är designade av Eliel Saarinen, likaså House collection- och Huvila-möbler i sviter. Takkronor i Luxus-rum är äkta antikkronor i jugendstil, runda lampor i de vanliga hotellrummen är designade av W. Brand.