Kauanko olet työskennellyt Tornissa ja mitä kuuluu toimenkuvaasi? 
Tulin ensimmäisen kerran Torniin töihin vuonna 1975, jolloin toimin tarjoilijana koko talon sulkevaan remonttiin asti 1980, silloin meidät kaikki siirrettiin muihin yhtiön ravintoloihin. Kun Torni aukesi uudestaan 1981, olin äitiyslomalla ja jäinkin sitten 4 vuodeksi kotiin kun siihen aikaan olisi saanut olla pois töistä vain vuoden. Palasin takaisin 1985 ja siitä asti olen ollut täällä aamiaisvastaavana, tarjoilijana, ravintolaemäntänä ja nykyinen nimikkeeni on palvelupäällikkö. Toimenkuvaani kuuluu logistiikka, juomien tilaaminen, tulouttaminen, inventointi, laskujen tarkistusta, lounastarjoilua ja paljon, paljon muuta.


Miten vuoden 2008 Torni eroaa vuoden 1931 Tornista?
Tornihan on ollut jo silloin hyvin moderni ja aikaansa edellä. Puitteet ja ihmiset muuttuvat, mutta Torni pysyy. Aika on tuonut paljon uudistuksia mukanaan, koko ravintola- ja hotellielämä on muuttunut hyvin paljon sen yli kolmenkymmenen vuoden aikana jonka olen työskennellyt ravintola-alalla. 
 

Minkälaisena näet Tornin 75 vuoden kuluttua?
Torni on edelleen yksi Helsingin huippupaikoista, täällä saa erittäin hyvää palvelua ja asiakas tuntee itsensä hyvin hemmotelluksi. Ajassa mukana.

 
Mikä tekee Tornista Tornin, miten se eroaa muista hotelleista?
Torni on ihan oma juttunsa, vaikka täällä on paljon historiaa ja tarinoita, Torni ei ole jämähtänyt niihin. Torni elää ja kehittyy koko ajan. Puitteet ovat joihinkin asioihin haastavat, mutta aina on selvitty ja keksitty kuinka toimia. Torni ei ole tasapaksu, huoneet ovat erilaisia ja aina voi löytää jotain uutta. Tornin henki elää ja voi hyvin. 

 
Kuinka Torni pysyy ajan tasalla sisustuksessa, ruokalistoissa?
Koko ajan täytyy seurata missä mennään maailmalla ja muualla, sitten poimia parhaat palat ja ideat meille. Koskaan ei voi pysähtyä ja tuudittautua siihen ajatukseen että nyt on valmista. 
 

Mieleenpainuvimmat tapahtumat ja vieraat?
Täällä on tapahtunut paljon, yksi jokavuotinen tapahtuma on tietenkin Tornin Ritarit, jotka kokoontuvat aina 19.9. Torniin viettämään Ritaripäivää. Sitten on tietysti ollut paljon näitä julkisuuden vieraita, muun muassa Harry Belafonte, Leonard Cohen, Roger Moore ja Jane Fonda.